sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Pyhiinvaellus

Perjantaina 7.3. oli syntymäpäiväni. Pyöreät 25 vuotta mittariin ja sen kunniaksi matkustin viereiseen kylään, Thaliin, Arnold Schwarzeneggerin synnyinkotiin. Nyt olen nähnyt kaiken tarvittavan elämässäni. Paitsi, tietenkin, itse Arnold Schwarzeneggerin. Pyhiinvaelluksen suoritin Iagon ja hänen espanjalaisen kaverinsa kanssa. Kämppikseni Omanin sulttaanikunnasta ei ole niin innokas lähtemään, vaikka onkin äärimukava muslimi. Pojat eivät tainneet ottaa tätä reissua aivan yhtä vakavasti kuin minä, vaan kävivät siellä, koska museo sattuu olemaan lähellä. Minä tulin tähän kaupunkiin tuon museon takia. Periaatteessa olen nyt valmis lähtemään takaisin kotiin. Paluulentoja katselinkin jo parin päivän jälkeen saapumisestani, koska en löytänyt kaupasta maitorahkaa. Pelkäsin nälkäkuolemaa. Karjalanpiirakoitakaan eivät täällä nypytä.

Ennen museota kävin tietenkin salilla ja sitten poikien kanssa lounaalla. Matkustaminen kohteeseen vaatii kahden eri bussin käyttöä ja jotenkin siihen saatiin kulumaan aikaa toista tuntia. Matkaa asunnoltani museoon linnuntietä on kymmenisen kilometriä, joten bussit eivät tainneet ihan kulkea ns. tangenttia pitkin.

Museo täytti aikalailla kaikki odotukseni. Kyseessähän on yksi talo, joten sen odotetustikin kiertää läpi melko nopeasti. Voin suositella kaikille, jos sattuu täälläpäin pyörimään. Ihmiset tuntuvat tietävän Arnoldin vain elokuvarooleista tai kehonrakennuksesta. Yrittäjyys- ja opiskelutausta on suurimmalle osalle yllättävä. Mut annetaanpa kuvien puhua.

Thalersee 
















Miekka leffasta Conan the Barbarian
Alkuperäinen H-D Fatboy elokuvasta Terminator 2
Ostin samalla reissulla itselleni vähän sisustettavaa. Nyt on asunnosa erinomainen flow ja feng shui. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti